
קדירת בשר חורפיתמתכון של אהרוני לקדירה עשירה ומגוונת של בשר עסיסי ,ירקות שורש ועשבי תיבול![]() צילום: Stephanie Frey, ShutterStock |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור האפייה ל-180 מעלות. מניחים רשת במדף אחד לפני התחתון. 2מניחים סיר כבד על הכיריים ומחממים אותו היטב. 3מוסיפים לסיר מעט שמן זית ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ואת הבשר ומזהיבים אותם היטב. מוסיפים את העצמות ומזהיבים גם אותן. 4מוסיפים מלח, פלפל, כמון, פפריקה, גזר ועוד ירקות שורש ומערבבים היטב. 5בקערית קטנה מערבבים את אבקת המרק עם המים הרותחים (בשום אופן לא משתמשים במים קרים, הם יקשו את הבשר). 6מוסיפים לסיר את המרק ואת תפוחי האדמה ויוצקים מעל את היין. 7מוסיפים את עלי הדפנה והפלפל האנגלי, כל העשבים (לא חובה להשתמש בכל הסוגים) ואם צריך עוד יין או מים רותחים (לכיסוי). 8מכסים את הסיר ומכניסים לתנור החם ל-3 שעות, או עד שהבשר רך. ** אפשר להוסיף שזיפים מיובשים וצימוקים כדי שהמנה תהיה מתוקה. במקרה זה מוותרים על תפוחי האדמה ומבשלים בנפרד אורז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |