אוכל
אוכל
מתכוני בשר

אוסובוקו עגל חלב בתפוחים ודבש

איחוד של מנה איטלקית וניחוח מקומי חגיגי

|מסעדת גספאצ'יו| פורסם11:32
אוסובוקו
Rating:1.24reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלוש שעות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • שש יחידות אוסובוקו עגל חלב, במשקל כ- 300 ג"ר כל אחד
  • 1 כוס דבש
  • 1 לימון סחוט
  • 1 ליטר ציר עגל
  • 1 גבעול רוזמרין
  • 1 גבעול טימין
  • 2 יח תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
  • קמח לקימוח
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • שמן זית לטיגון
  • 1 כוס יין אדום

אופן ההכנה:

1מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומקמחים מטגנים בסיר רחב עם שמן עד להשחמה.

2מוסיפים את הדבש והלימון לאחר קבלת גוון קרמלי מוסיפים את היין ואת ציר העגל.

3מוסיפים את הרוזמרין והטימין מכסים ומבשלים כשעה על להבה נמוכה עד לריכוך מלא של הבשר.

4מוסיפים את התפוחים ומבשלים עוד כ-15 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il