אוכל
אוכל
מתכוני בשר

טי-בון טלה במרינדת שום ועשבי תיבול

סינטת פילה עסיסית ועשירה בטעמים

|חינאווי בוצ'ר שופ| פורסם12:59
טי-בון טלה במרינדת שום ועשבי תיבול (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 8 חתיכות טי-בון טלה איכותי

  • 1 כפית מלח דק
  • 2 לימונים חתוכים לרבעים

למרינדה

  • 4 כפות מיץ לימון

  • 2 ענפי רוזמרין, עלים בלבד
  • 6 ענפי תימין, עלים בלבד
  • 4 שיני שום, פרוס דק
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • 1 כפית סומק איכותי
  • 1/2 כוס שמן זית כתית טהור

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה, עדיף במעבד מזון, למעט שמן הזית.

2מוסיפים את שמן הזית בהדרגה עד ליצירת מרינדה אחידה.

3יוצקים את המרינדה לתוך קערה רחבה ומסדרים בתוכה את הטי-בונים בשכבה אחת.

4מניחים במקרר לשעתיים עד ארבע שעות.

5מוציאים מהמקרר חצי שעה לפני הצלייה, מתבלים את הטי-בונים במלח וצולים בגריל למידת העשייה הרצויה. מגישים עם רבע לימון ממנו סוחטים מיץ על הטי-בון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il