
המצרכים (8 מנות):
למרינדה
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה, עדיף במעבד מזון, למעט שמן הזית. 2מוסיפים את שמן הזית בהדרגה עד ליצירת מרינדה אחידה. 3יוצקים את המרינדה לתוך קערה רחבה ומסדרים בתוכה את הטי-בונים בשכבה אחת. 4מניחים במקרר לשעתיים עד ארבע שעות. 5מוציאים מהמקרר חצי שעה לפני הצלייה, מתבלים את הטי-בונים במלח וצולים בגריל למידת העשייה הרצויה. מגישים עם רבע לימון ממנו סוחטים מיץ על הטי-בון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |