1מושחים את ראשי השום בשמן זית, עוטפים היטב בנייר כסף ואופים ב-180 מעלות כחצי שעה, עד שהם רכים מאוד. מוציאים את השומים מקליפתם ומועכים היטב למרקם של קרם חלק (אפשר להעביר דרך מסננת), מוסיפים את הדבש ומתבלים בקצת מלח.
2צורבים קלות את האספרגוס החלוט על מחבת פסים.
3במחבת גדולה שמים כ-4 כפות שמן זית, מוסיפים את שן השום הפרוסה ואת התרד, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כשלוש דקות.
4צורבים את נתחי הפילה על מחבת מחוממת היטב כדקה מכל צד. מתבלים במלח ופלפל רק לאחר הצריבה.
5מסדרים את הצלחת: מסדרים את האספרגוס במרכז הצלחת, עורמים מעל תלולית של תרד ועליה מסדרים את נתחי הבשר. יוצרים מקרם השום קנלים (בעזרת שתי כפיות) ומסדרים מסביב, ומטפטפים כמה טיפות חומץ בלסמי מצומצם לקישוט.