אוכל
אוכל
מתכוני בשר

אנטרקוט מושחר בדבש ויין

סטייק עסיסי ונהדר ברוטב משכר

|mako| פורסם13:07
אנטריקוט מושחר בדבש ויין, פויקה (צילום: עדי רם)
צילום: עדי רם
Rating:2.121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לבשר

  • 4 נתחי אנטרקוט במשקל 300 גרם כל אחד
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • שמן זית ואו חמאה מזוקקת

לרוטב

  • כף דבש
  • חצי כוס יין אדום

אופן ההכנה:

1מחממים את הפויקה עד שהוא לוהט 2. מושחים את הבשר בשמן זית, ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר, מכניסים לסיר וצורבים היטב מכל הצדדים. 3. מנמיכים את האש וצולים כחמש דקות- יש להפוך את הנתחים מדי פעם כדי שלא יחרכו. 4. מוציאים את הבשר מהפויקה, מוסיפים למיצי הבשר שבסיר את היין והדבש ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם. 5. כשהרוטב מצטמצם, זורקים פנימה את הנתחים לכמה שניות ומגישים מיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il