
המצרכים (4 מנות):לבשר
לרוטב
אופן ההכנה:1מחממים את הפויקה עד שהוא לוהט 2. מושחים את הבשר בשמן זית, ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר, מכניסים לסיר וצורבים היטב מכל הצדדים. 3. מנמיכים את האש וצולים כחמש דקות- יש להפוך את הנתחים מדי פעם כדי שלא יחרכו. 4. מוציאים את הבשר מהפויקה, מוסיפים למיצי הבשר שבסיר את היין והדבש ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם. 5. כשהרוטב מצטמצם, זורקים פנימה את הנתחים לכמה שניות ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |