אוכל
אוכל
מתכוני בשר

חזה אווז עסיסי

בליווי פירה אפונה ופירה ארטישוק ירושלמי

|מאסטר שף| פורסם20:16
המתכון של אלעד
Rating:3.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • חזה אווז (מומלח יום לפני)

פירה ארטישוק

  • 2 תפוחי אדמה

  • 1 ארטישוק ירושלמי
  • חמאה מלח פלפל שום

פירה אפונה

  • 2 תפוח אדמה

  • אפונה אפשר גם קפואה
  • מלח
  • פלפל
  • שום
  • חמאה

רוטב יין ושרי

  • 100 גרם שרי

  • 100 גרם סוכר
  • ג'ינג'ר
  • מלח
  • פלפל
  • יין אדום

אופן ההכנה:

1חורצים את החלק השומני של חזה האווז לאורך ולרוחב וצורבים על מחבת חמה על הצד השומני עד שהוא נמס כ-80 אחוז בערך. לאחר מכן מטגנים את הצד השני עד למידת עשייה של מדיום ריר. מתבלים במלח ופלפל. 2.מכינים את פירה הארטישוק - חותכים את תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי לקוביות ומבשלים בסיר עם מים רותחים. 3. מוציאים מהסיר, מעבירים לקערה, מוספים חמאה, מלח ופלפל ומועכים לפירה. 4. מבשלים בסיר עם מים רותחים את תפוחי האדמה והאפונה עד להתרככות. מוציאים מהסיר ומועכים יחד עם מלח, פלפל, שום וחמאה לפירה. 5. מחממים את כל מרכיבי הרוטב במחמת עד להמסה ומגישים עם חזה האווז.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il