אוכל
אוכל
מתכוני בשר

גרסה ביתית צנועה לאסדו

מתכון לאסאדו כמעט כמו בדרום אמריקה

|מועצת הבקר והחלב| פורסם13:07
סטייק על מנגל (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

האסדו, שהוא נתח מהקשתית, ייאפה הפעם אצלנו בבית בתנור כך שאפילו ליוצאי אמריקה הדרומית לא יישארו מילים.

המצרכים (4 מנות):

  • צלע מהקשתית עם העצם במשקל ½ 1 ק"ג , מסומנת במסור ב- 4 מקומות
  • 3 כפות ריבת תפוזים
  • ¼ כוס מים רותחים
  • מעט שמן צ`ילי או משהו אחר חריף
  • 3 כפות מרק אבקת בצל
  • נייר כסף

אופן ההכנה:

נמיס את ריבת התפוזים במים רותחים, נמרח את הצלע, נפזר את אבקת מרק בצל, נוסיף מעט חריפות באמצעות שמן צ`ילי, נסגור היטב ביריעת נייר כסף כפולה ונכניס לתנור ב- 120 מעלות למשך 7 שעות! הבשר ייצא נימוח וטעים. אפשר לתבל אסדו גם בחרדל דיז`ון גרגרים ומעט דבש בתוספת שני גבעולי רוזמרין, אבל להקפיד לעטוף בנייר כסף ולצלות זמן רב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il