
מפרום כרוברגילים להכין את מפרום שלכם על בסיס תפוח אדמה? זה נהדר, אבל אנחנו רוצים להזמין אתכם להכיר מפרום קצת אחר, הרבה פחות פחמימתי והרבה יותר קל לתפעול. חברים, מתברר שכרוב הוא החבר הכי טוב של המפרום שלכם |
המצרכים :ל-20 יחידות:
למילוי:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מרככים את הכרוב: עוטפים את הכרוב בניילון נצמד ומכניסים ל-15 דקות למיקרו. לאחר מכן העלים ייפרדו בקלות. 2מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את מצרכי המילוי עד לאיחוד. 3מילוי הכרוב: מניחים עלה כרוב על משטח העבודה. מניחים על חצי מהעלה כ-3 כפות של מילוי ומהדקים. 4מקפלים את החצי השני של העלה על תערובת הבשר (ראו בסרטון) ומניחים בצד. חוזרים על הפעולות עם כל העלים. 5מחממים במחבת שמן בגובה של כ-2 ס"מ. 6טובלים את העלים הממולאים בקמח ואז בביצים הטרופות ומטגנים כדקה מכל צד. מוציאים לנייר סופג. 7מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל בסיר יחסית שטוח. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול. 8מכניסים את המפרום לרוטב. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. ** את שלב הבישול אפשר לעשות בתנור: מערבבים את מרכיבי הרוטב בתבנית, מכניסים את המפרום המטוגן וצולים כשעה וחצי ב-180 מעלות. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה מפרום כרוב|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |