אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קדירת בשר וכרובית

מעבר ליופי ולצורה המהממת של הכרובית שנשמרת בבישול הארוך - זה פשוט אחד הסירים הטעימים שאפשר להכין לפסח, ובכלל. ההכנה עצמה לא מסובכת בכלל, האתגר האמיתי הוא להמתין שהכל יהיה מוכן בתום הבישול האיטי

|Anat Elisha Kitchen| פורסם07:05
קדירת בשר וכרובית (צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen)
צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
Rating:4.881reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 קילו בשר צלעות (מס׳ 2), חתוך לקוביות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • ראש שום קלוף
  • 2 יחידות פלפל שושקה חתוך
  • 2 עגבניות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
  • כרובית שטופה מפורקת לפרחים

תבלינים:

  • כפית רסק עגבניות
  • כפית מחוקה פפריקה מתוקה
  • כפית מחוקה כורכום
  • כפית מחוקה ראס אל חנות
  • חצי כפית פלפל לבן/שחור
  • כפית מלח (לפי טעם אישי)
  • שליש כוס שמן זית
  • 2 כוסות מים

אופן ההכנה:

1חממים תנור ל-160 מעלות חום סטטי.

>> מתכונים לפסח

2מחממים שמן זית בסיר מותאם לתנור (ממליצה על יציקה), מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים היטב במשך עד הזהבה מכל הצדדים.

קודם צורבים את הבשרקודם צורבים את הבשר|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchenלפני הערבובלפני הערבוב|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

3מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפל, השום והתבלינים, מערבבים ומבשלים כ 10 דקות יחד.

4מסדרים את הכרובית בסיר ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומעברים לתנור.

כרוביות קפואות לא יתאימו, רק טריותכרוביות קפואות לא יתאימו, רק טריות|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen

5מבשלים כשעתיים וחצי או עד ריכוך מלא של הבשר.

אין כמו טעם של בישול ארוךאין כמו טעם של בישול ארוך|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen

בתיאבון וחג שמח!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il