
קדירת בשר וכרוביתמעבר ליופי ולצורה המהממת של הכרובית שנשמרת בבישול הארוך - זה פשוט אחד הסירים הטעימים שאפשר להכין לפסח, ובכלל. ההכנה עצמה לא מסובכת בכלל, האתגר האמיתי הוא להמתין שהכל יהיה מוכן בתום הבישול האיטי![]() צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen |
המצרכים :
תבלינים:
אופן ההכנה:1חממים תנור ל-160 מעלות חום סטטי. 2מחממים שמן זית בסיר מותאם לתנור (ממליצה על יציקה), מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים היטב במשך עד הזהבה מכל הצדדים. קודם צורבים את הבשר|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen לפני הערבוב|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen3מוסיפים את הבצל, העגבניות, הפלפל, השום והתבלינים, מערבבים ומבשלים כ 10 דקות יחד. 4מסדרים את הכרובית בסיר ומוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומעברים לתנור. כרוביות קפואות לא יתאימו, רק טריות|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen5מבשלים כשעתיים וחצי או עד ריכוך מלא של הבשר. אין כמו טעם של בישול ארוך|צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchenבתיאבון וחג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |