אוכל
אוכל
מתכוני בשר

לשון מרוקאית אשכנזית

מתכון המשלב בין המטבח המרוקאי והמזרח אירופאי

|מסעדת סנדר| פורסם17:03
פפריקה אדומה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.742reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • לשון שלמה ומנוקה של עגל
  • שני בצלים
  • מעט שמן
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • רבע צרור כוסברה
  • כף כורכום
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית פפריקה מרוקאית

אופן ההכנה:

1מטגנים את הלשון בסיר עם הבצל והשום עד להזהבת הבצל. מוסיפים מים עד לכיסוי הלשון ומבשלים כשעה וחצי על להבה נמוכה. 2. לאחר מכן מוסיפים את התבלינים, מעט מלח לפי הטעם וכף קמח על מנת להסמיך את הרוטב. 3. כאשר הלשון רכה, מוסיפים את הכוסברה, מבשלים למשך עוד מספר דקות. מוציאים את הלשון ומקררים. 4. פורסים לפרוסות של 1.5 ס"מ. מחזירים למחבת לחימום אחרון עם מעט רוטב מעל ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il