
המצרכים (4 מנות):לבשר:
לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1הבשר: מורחים על הבשר חצי כפית פלפל שחור גרוס, מלח, את כל החרדל, השמן והיין. משרים ברוטב למשך 30 דקות. 2שמים את הבשר על מסננת מעל סיר ונותנים למיצים לצאת. מוסיפים לסיר עוד כוס יין, חצי כפית פלפל שחור, כף מלח אטלנטי, פלפל חריף, שרי דובדבנים סיני, את כוכבי האניס וסוכר חום. מרתיחים ומצמצמים את הרוטב במשך כחצי שעה. 3על מחבת פסים מטגנים את הבשר במשך כ-20 דקות מכל הצדדים. מחממים תנור ל-250 מעלות. לאחר הטיגון מכניסים את הבשר לתבנית ביחד עם חצי כמות הרוטב . מכניסים את התבנית לתנור למשך 20 דקות. הופכים מדי פעם כדי שיתבשל בכל צדדיו. 4מוציאים את הבשר מהתנור, נותנים לו לנוח כ-10 דקות ופורסים את נתח הסינטה לפרוסות דקות. מניחים את פרוסות הסינטה על צלחת הגשה. מחממים את חצי כמות הרוטב שנותרה, מצמצמים שוב ומוזגים על פרוסות הסינטה. 5הסלט: חותכים את הפפאיה, את ראש הכרפס, הפלפל האדום ותפוח האדמה לגפרורים. 6על מחבת מטגנים בשמן את הבצל והשום. מוסיפים למחבת את הירקות ומתבלים במלח, פלפל וסוכר חום למשך כ-20 דקות עד שהם רכים למחצה. מניחים את הירקות בקערת הגשה. קוצצים את הכוסברה, הפטרוזיליה, עלי הכרפס והנענע ומוסיפים לקערת ההגשה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |