
קציצות בקר ולחם בציפוי פריךהסודות של הקציצות האלה: לחם רטוב בתערובת, טחינה במעבד מזון וציפוי כמו של שניצל. התוצאה: פריכות אלוהית שמתחלפת באמצע הביס ברכות הרמונית וכיפית. ככה מרגישה קציצה שהיא בדיוק כמו שאנחנו אוהבים![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1משרים את החלה בקערת מים לשתי דקות. סוחטים היטב ומעבירים למעבד המזון. 2מוסיפים בצל, שום, פטרוזיליה וכוסברה וטוחנים למחית. מעבירים לקערה. 3מוסיפים בשר טחון ותבלינים ולשים בידיים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה. 4יוצרים קציצות בידיים רטובות ומשטחים מעט. מצפים כל קציצה בקמח, ואז בביצה טרופה ופירורי לחם. 5מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה עמוקה. קציצות בקר ולחם|צילום: ענת אלישע, mako אוכל ומבפנים|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |