אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות בקר ולחם בציפוי פריך

הסודות של הקציצות האלה: לחם רטוב בתערובת, טחינה במעבד מזון וציפוי כמו של שניצל. התוצאה: פריכות אלוהית שמתחלפת באמצע הביס ברכות הרמונית וכיפית. ככה מרגישה קציצה שהיא בדיוק כמו שאנחנו אוהבים

|mako אוכל| פורסם08:56
קציצות בקר ולחם פריכות (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:3.468reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 150 גרם חלה יבשה או לחם (שנשאר משבת)
  • בצל בינוני, קלוף
  • 2 שיני שום
  • רבע צרור פטרוזיליה
  • רבע צרור כוסברה
  • כפית שטוחה בהרט לקובה
  • חצי כפית כמון
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • כפית מלאה מלח (או לפי הטעם)

לציפוי:

  • כוס קמח לבן
  • 3 ביצים, טרופות
  • כוס וחצי פירורי לחם

אופן ההכנה:

1משרים את החלה בקערת מים לשתי דקות. סוחטים היטב ומעבירים למעבד המזון.

2מוסיפים בצל, שום, פטרוזיליה וכוסברה וטוחנים למחית. מעבירים לקערה.

3מוסיפים בשר טחון ותבלינים ולשים בידיים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר לחצי שעה.

4יוצרים קציצות בידיים רטובות ומשטחים מעט. מצפים כל קציצה בקמח, ואז בביצה טרופה ופירורי לחם.

5מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה עמוקה.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

קציצות בקר ולחםקציצות בקר ולחם|צילום: ענת אלישע, mako אוכלקציצות בקר ולחם של ענת אלישעומבפנים|צילום: ענת אלישע, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il