
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מסננים את הבשר שהיה בהשריה ושומרים בקערית את חומרי ההשריה. 2מקמחים ומטגנים היטב את הבשר בשמן 3מטגנים את שוק האווז, את הבצלים ואת שאר הירקות 4יוצקים את חומרי ההשריה על הבשר 5מוסיפים את הדבש, הבלסמי וכמה גבעולי תימין טרי, טועמים ומתקנים תיבול 6מביאים לרתיחה ומבשלים כשלוש שעות על להבה נמוכה מאוד. אם חסרים נוזלים בזמן הבישול אפשר להוסיף מעט יין או מרק בשר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |