אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מוח טלה מרוקאי חריף

מתים על מוח אבל אין לכם כוח להתעסקות? הנה מתכון לתבשיל מוח חריף וזריז במיוחד

|מאסטר שף| פורסם19:04
מוח טלה של ריקי סויסה (תמונת AVI: mako)
Rating:4.271reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • ראש שום קלוף

  • 1-2 פלפלים חריפים אדומים, תלוי ברמת החריפות הרצויה
  • 3 כפות פפריקה אדומה מהולה על 3 כפות שמן בשמן חמניות
  • כוס ציר בשר
  • קורט כמון
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • צרור עלי כוסברה
  • 2-3 מוחות טלאים מוכשרים ומנוקים היטב

אופן ההכנה:

1מטגנים את ראש השום עד להזהבה.

2מוסיפים פלפלים אדומים חריפים ואת הפפריקה האדומה בשמן, ומיד מוסיפים כוס של ציר הבשר.

3מוסיפים קצת כמון, פלפל שחור ומלח ומפזרים חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.

4כשהנוזלים מתחילים לרתוח, מניחים את המוחות אחד-אחד וזורים מעל את מה שנותר מהכוסברה הקצוצה.

5מבשלים כ-20 דקות על אש בינונית והמוח מוכן לאכילה. בישול יתר יגרום לבשר לקבל מרקם צמיגי.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il