
קארי אדום של צוואר בייבי טלהקוביות בשר רך ועסיסי בתוספת אננס ובוטנים![]() צילום: "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את הרוטב: בסיר מחממים מעט שמן ומטגנים את השאלוט. מוסיפים את משחת הקארי, את חלב הקוקוס, את התבלינים ואת התמרהינדי ומבשלים מספר דקות. 2מתבלים את קוביות הבשר במלח ובפלפל ומשחימים במחבת עם מעט שמן. מעבירים לסיר הרוטב ומבשלים כ- 10 דקות. 3משחימים את פרוסות האננס על מחבת חמה עם מעט שמן ומעבירים לסיר. 4בצלחת עמוקה מניחים מספר נתחי בשר, אננס ומפזרים מהרוטב בנדיבות, מעטרים בכוסברה, בוטנים ומספר טיפות חלב קוקוס ומגישים. מומלץ להגיש עם אורז לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |