אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קארי אדום של צוואר בייבי טלה

קוביות בשר רך ועסיסי בתוספת אננס ובוטנים

צוואר בייבי טלה (צילום:
צילום: "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 800 גרם צוואר בייבי טלה חתוך לקוביות (אפשר להחליף בקוביות כתף/שוק טלה)

  • 2 כפות שמן סויה
  • 2 בצלי שאלוט
  • 2 כפות מחית קארי אדומה
  • 2 פחיות חלב סויה
  • כף סוכר
  • כף תמר הינדי
  • קורט קינמון
  • קורט כמון
  • קורט כוסברה
  • קורט הל
  • חצי אננס טרי חתוך לנתחים ללא החלק הסיבי שבמרכז.
  • 2 כפות בוטנים קלויים
  • עלים מ-4 ענפי כוסברה

אופן ההכנה:

1מכינים את הרוטב: בסיר מחממים מעט שמן ומטגנים את השאלוט. מוסיפים את משחת הקארי, את חלב הקוקוס, את התבלינים ואת התמרהינדי ומבשלים מספר דקות.

2מתבלים את קוביות הבשר במלח ובפלפל ומשחימים במחבת עם מעט שמן. מעבירים לסיר הרוטב ומבשלים כ- 10 דקות.

3משחימים את פרוסות האננס על מחבת חמה עם מעט שמן ומעבירים לסיר.

4בצלחת עמוקה מניחים מספר נתחי בשר, אננס ומפזרים מהרוטב בנדיבות, מעטרים בכוסברה, בוטנים ומספר טיפות חלב קוקוס ומגישים. מומלץ להגיש עם אורז לבן.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il