
נקניקיות ברוטב אדום עם פירהנקניקיות ופירה הם שילוב מנצח שגם פורט על מיתרי הנוסטלגיה, וגם מספק את אחת המנות האהובות על ילדים שחוזרים ממסגרות. במקום טבעות חתכנו אותן לאורך - ויצא הורס |
המצרכים :לפירה:
לנקניקיות:
אופן ההכנה:1 מכינים את הפירה: מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לחצאים או רבעים אחידים, מניחים בסיר, ממלאים במים, מוסיפים מלח, מביאים לרתיחה ומבשלים אותם 30-40, עד שרכים. 2 שומרים חצי כוס ממי הבישול ואת השאר שופכים. מועכים את תפוחי האדמה בסיר (כשהוא עוד חם) ומוסיפים מעט ממי הבישול ששמרתם בצד. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם. 3 בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מכינים את הנקניקיות: מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. 4 חוצים את הנקניקיות לאורכן ומוסיפים למחבת. מטגנים ומערבבים עם הבצל 2-3 דקות. 5 מוסיפים למחבת שום, רסק, תבלינים, עגבניות מרוסקות ומים, ומערבבים. 6 מבשלים כ-10 דקות ומגישים על גבי הפירה.
נקניקיות ברוטב אדום עם פירה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|