אוכל
אוכל
מתכוני בשר

צלעות כבש מוגשות על מצע פיתה דרוזית

מתכון אותנטי לצלעות כבש עם עשבי תיבול, גזרים ותערובת בצלים מטוגנת

|עושים שכונה| פורסם17:20
אוכל: פוייקה צלעות כבש (וידאו WMV: עדי רם)
וידאו WMV: עדי רם
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 צלעות כבש

  • 8 בצלים לבנים חתוכים לרצועות
  • 3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים לעיגולים קטנים
  • שמן סויה
  • שמן זית
  • פיתה דרוזית
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית מלח שולחן
  • כפית אריסה
  • כפית אבקת מרק עוף
  • פטרוזיליה טרייה חתוכה
  • חבילת כוסברה חתוכה
  • 7 גבעולי סלרי חתוכים
  • כף אבורכיה (תבלין דרוזי)
  • ¼ כוס מים

אופן ההכנה:

1מחממים במחבת חצי כוס שמן סויה.

2כשהשמן רותח מוסיפים את הבצלים ומטגנים במשך 3 דקות.

3מוסיפים למחבת גזר, מלח, פלפל שחור ואבורכיה, סוגרים את המכסה ומחכים במשך 8 דקות. בתום 8 הדקות מוסיפים לאותה המחבת פלפל חריף, סלרי, אריסה, אבקת מרק עוף ואת המים.

4מטבלים את הצלעות עם מעט מלח ופלפל שחור.

5מחממים שמן במחבת נוספת ומטגנים על אש נמוכה את הצלעות מכל צדדיהן עד להשחמה.

6מניחים על גבי הפיתה הדרוזית את תערובת הבצלים ומעליה מניחים את צלעות הכבש.

7לפני ההגשה מפזרים חופן פטרוזיליה קצוצה על המנה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il