
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים במחבת חצי כוס שמן סויה. 2כשהשמן רותח מוסיפים את הבצלים ומטגנים במשך 3 דקות. 3מוסיפים למחבת גזר, מלח, פלפל שחור ואבורכיה, סוגרים את המכסה ומחכים במשך 8 דקות. בתום 8 הדקות מוסיפים לאותה המחבת פלפל חריף, סלרי, אריסה, אבקת מרק עוף ואת המים. 4מטבלים את הצלעות עם מעט מלח ופלפל שחור. 5מחממים שמן במחבת נוספת ומטגנים על אש נמוכה את הצלעות מכל צדדיהן עד להשחמה. 6מניחים על גבי הפיתה הדרוזית את תערובת הבצלים ומעליה מניחים את צלעות הכבש. 7לפני ההגשה מפזרים חופן פטרוזיליה קצוצה על המנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |