1צ'אנק טלה: בסיר לחץ עם מעט שמן זית צורבים את נתח הבשר מכל צדדיו. מוציאים.
2מכניסים לאותו סיר שורשים, בצל, שאלוט, פלפל אדום וצ'ילי ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הבשר ואת היין לסיר ומצמצמים כ-2 דקות. מכסים את הנתח עם ציר בקר, מכסים את הסיר ומבשלים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים לפחות שעה וחצי.3. הפירה: מבשלים במים תפוח אדמה וארטישוק ירושלמי עד שהם רכים ומוכנים לפירה. מסננים את המים, מחזירים לגז וממשיכים לייבש אותם כ-2 דקות. מוסיפים מסקרפונה, פרמזן, חמאה ומעט מלח ומועכים לקבלת פירה רך והומוגני.
4הפטריות: במחבת נפרדת עם שמן זית מקפיצים פטריות ושאלוט. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
5ההגשה: מניחים במרכז צלחת הגשה 2-3 כפות מהפירה ועליו את הטלה. מסננים רוטב מהירקות ובוזקים מעל. מוסיפים את הפטריות ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים