
קציצות פרגית עם דלעתקציצות עסיסיות בטירוף עם מילוי מפתיע: דלעת מתקתקה עם קינמון![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הדלעת בסיר עם מים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא מתרככת. מסננים, מועכים בעזרת מזלג ומתבלים ברבע כפית קינמון (הרבע השני הולך לתערובת הקציצות). מניחים בצד. 2מערבבים את כל המצרכים למעט הדלעת והשמן לטיגון ויוצרים קציצה. יוצרים בעזרת האצבע חור קטן במרכז הקציצה ומטמינים בתוכה כרבע כפית דלעת מתובלת. סוגרים ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד. 3מגישים עם פתיתים או אורז. * המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |