אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות פרגית עם דלעת

קציצות עסיסיות בטירוף עם מילוי מפתיע: דלעת מתקתקה עם קינמון

|mako אוכל| פורסם12:44
קציצות פרגית עם הפתעה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.27reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 200-250 דלעת או דלורית חתוכה לקוביות
  • 500 גרם בשר פרגיות, טחון
  • 1 בצל מגורר
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 כפות פירורי פנקו, או פירורי לחם
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים את הדלעת בסיר עם מים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא מתרככת. מסננים, מועכים בעזרת מזלג ומתבלים ברבע כפית קינמון (הרבע השני הולך לתערובת הקציצות). מניחים בצד.

2מערבבים את כל המצרכים למעט הדלעת והשמן לטיגון ויוצרים קציצה. יוצרים בעזרת האצבע חור קטן במרכז הקציצה ומטמינים בתוכה כרבע כפית דלעת מתובלת. סוגרים ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד.

3מגישים עם פתיתים או אורז.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il