
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומטגנים את הבצל להזהבה. 2מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד לשינוי צבע. מוסיפים את הגזרים ומערבבים. 3מערבבים בקערה רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק. מוסיפים כוס מים רותחים ומערבבים עד שאין גושים. 4שופכים את הנוזל על תערובת הבשר, מערבבים ומניחים בצד. בינתיים מרתיחים מים ומבשלים את האטריות כמו שכתוב על האריזה. 5מסננים את האטריות ושופכים אותן על תערובת הבשר. 6טורפים את הביצים בקערה קטנה ומוסיפים לבשר והאטריות. 7מערבבים הכל, מעבירים לתבנית בינונית משומנת היטב ואופים בתנור 35-40 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |