
המצרכים (5 מנות):ללחמניות
לכרובית
לכדורי הבשר
לרוטב
אופן ההכנה:1להכנת הלחמניות מערבבים יחד קמח, שמרים, סוכר, שמן, ביצה, מלח ומים. מניחים בצד להתפחה של 30 דקות. 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3לאחר ההתפחה, קורצים כדורים יפים מהבצק וטומנים בתוכם כף בצל יבש קצוץ מטוגן. מברישים בחלמון ומפזרים מעל שומשום. 4מכניסים לתנור למשך 18 דקות. 5שוטפים את הכרובית, מחלקים ל"ראשים" קטנים ומטגנים עד להזהבה בשמן זית. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים את מיץ הלימון, ומלח-פלפל לפי הטעם. ממשיכים לאדות בלימון עד לריכוך הכרובית. 6מערבבים את הבשר הטחון יחד עם פירורי לחם, ביצים, פטרוזיליה, כוסברה, חרדל, כמון, פפריקה, מלח-פלפל, שום וקארי. 7להכנת הרוטב מערבבים יחד עגבניות, מים, בצל, פטרוזיליה, כוסברה, אבקת חרדל, כמון, פפריקה, מלח-פלפל, שום ורסק עגבניות ומבשלים על להבה בינונית. 8עוטפים כל "ראש" כרובית בתערובת הבשר ומניחים ברוטב לבישול של כ-30 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |