
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים יחד פטרוזיליה, כוסברה שמבלילה ובצל ירוק במעט שמן ועל חום נמוך. כשמתחיל להשחיר מכבים את האש. 2בסיר גדול מטגנים בצל ומוסיפים כורכום. מוסיפים פטרוזיליה כוסברה ושמבלילה ואת הבצל הירוק. מטגנים יחד 5 דקות. 3מוסיפים את הבשר, השעועית המושרת , הלימון הפרסי והלימון הסחוט. 4מוסיפים מים רותחים עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה. 5מוסיפים שתי כפות מלח ומנמיכים את האש לשעתיים וחצי. 6בודקים טעמים וכשהשעועית רכה ומוכנה לאכילה מורידים מהאש. טועמים ומתקנים תיבול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |