
פיצת אנטרקוט משודרגתוריאציה של פיצה עם אנטרקוט וחצילים מטוגנים עלי ראשד ובצל, לצד רוטב שמנת חרדל ובצל. עשרים דקות עבודה ולפניכם בצק שטוגן במיצי אנטרקוט ונתחי בשר מעליו![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :לאנטרקוט:
לחצילים:
לבצק:
לרוטב:
אופן ההכנה:1החצילים: חותכים חצילים לרצועות, מטגנים עד להזהבה ושמים בצד. מוסיפים לקערה עם החצילים בצל חתוך לרצועות, עשב התיבול הירוק, רוטב היוזו ושמן ומערבבים היטב. 2הרוטב: מטגנים בצל חתוך לרצועות ושום במחבת, מוסיפים שמנת וחרדל, מבשלים כ-5 דקות. 3הבצק: מערבבים יחד קמח ומים עד לקבלת בצק, מניחים בצד ל-15 דקות, מרדדים לגודל של צלחת (עיגול) בעובי של כחצי ס"מ, ממתינים 10 דקות, שמים בתנור בחום 180 מעלות ל-2 דקות, הופכים צד ל-2 דקות נוספות. 4במקביל במחבת לוהטת עם מעט שמן זית צורבים את קוביות האנטריקוט במשך דקה וחצי ומוציאים. 5מהתנור מעבירים את הבצק למחבת של האנטרקוט ומטגנים עם כל המיצים עד שהבצק הופך לקריספי. 6הרכבת המנה: מניחים את הבצק על צלחת עגולה, מפזרים חתיכות מהאנטרקוט ומניחים את החצילים במרכז. מוזגים רוטב לצלוחית ומגישים ליד. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |