אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פיצת אנטרקוט משודרגת

וריאציה של פיצה עם אנטרקוט וחצילים מטוגנים עלי ראשד ובצל, לצד רוטב שמנת חרדל ובצל. עשרים דקות עבודה ולפניכם בצק שטוגן במיצי אנטרקוט ונתחי בשר מעליו

|מאסטר שף| פורסם18:38
פיצת אנטרקוט של סרדנה דילבסקי (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:4.830reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לאנטרקוט:

  • 250 גרם אנטרקוט חתוך לקוביות

  • כפית מלח גס
  • כפית פלפל שחור גרוס

לחצילים:

  • 6 חצילים קטנים

  • בצל אדום
  • כף רוטב יוזו
  • 1/2 חופן עלי ראשד
  • 1/4 כפית שמן
  • שמן לטיגון
  • 1/2 כפית מלח

לבצק:

  • כוס קמח

  • כוס מים

לרוטב:

  • בצל אדום

  • 2 שיני שום
  • 250 גרם שמנת
  • 2 כפות חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:

1החצילים: חותכים חצילים לרצועות, מטגנים עד להזהבה ושמים בצד. מוסיפים לקערה עם החצילים בצל חתוך לרצועות, עשב התיבול הירוק, רוטב היוזו ושמן ומערבבים היטב.

2הרוטב: מטגנים בצל חתוך לרצועות ושום במחבת, מוסיפים שמנת וחרדל, מבשלים כ-5 דקות.

3הבצק: מערבבים יחד קמח ומים עד לקבלת בצק, מניחים בצד ל-15 דקות, מרדדים לגודל של צלחת (עיגול) בעובי של כחצי ס"מ, ממתינים 10 דקות, שמים בתנור בחום 180 מעלות ל-2 דקות, הופכים צד ל-2 דקות נוספות.

4במקביל במחבת לוהטת עם מעט שמן זית צורבים את קוביות האנטריקוט במשך דקה וחצי ומוציאים.

5מהתנור מעבירים את הבצק למחבת של האנטרקוט ומטגנים עם כל המיצים עד שהבצק הופך לקריספי.

6הרכבת המנה: מניחים את הבצק על צלחת עגולה, מפזרים חתיכות מהאנטרקוט ומניחים את החצילים במרכז. מוזגים רוטב לצלוחית ומגישים ליד.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il