אוכל
אוכל
מתכוני בשר

כבד אווז ברוטב פירות יער

מתכון של שאול בן אדרת

|מסעדת קימל| פורסם15:04
קימל, כבד אווז ופירות יער (וידאו WMV: mako)
Rating:4.664reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • כבד אווז טרי מסוג א' – 150 גרם לסועד, פרוס לפרוסות בעובי 1 סנטימטר
  • מעט שמן

לרוטב:

  • 1/2 קילוגרם תערובת של פטל, אוכמניות, דובדבנים ודומדמניות (נמכר קפוא בכל סופרמרקט)
  • 5 כפות סוכר חום
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 1/2 כוס גרנדין/מיץ רימונים

אופן ההכנה:

1מטגנים את פרוסות כבד האווז עם מעט שמן, כדקה מכל צד. 2. הכנת הרוטב: מבשלים את כל החומרים כ-20 דקות, עד שהרוטב הופך סמיך ומקבל מרקם דומה לריבה. 3. הגשה: בכל צלחת מניחים 2 נתחים של כבד אווז ומעט רוטב. ניתן לקשט מעל בעירית קצוצה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il