
בחש בוכרי אמיתיכשיש לכם חברה בוכרית, היא יכולה ללמד אתכם להכין בחש אמיתי, תבשיל עשיר של בשר, אורז ועשבי תיבול. ולמרות שכמעט לא מוסיפים לאורז מים, למרבה ההפתעה הכל יוצא פשוט מושלם ברמה של ללקק את האצבעות |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1ממלאים מים עד קצת יותר מחצי הגובה של סיר בינוני ומביאים לרתיחה. 2מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3מעבירים את התערובת לשקית קוקי גדולה או 2 בינוניות. מוציאים מהשקית את האוויר וסוגרים אותה היטב בגובה 3 אצבעות מהאורז. חשוב שלא יישאר אוויר בשקית אחרת היא תצוף במים. 4מכניסים את השקית לסיר עם המים הרותחים כך שהמים מכסים את האורז. 5מבשלים על להבה בינונית למשך שלוש שעות וחצי: שעה וחצי על צד אחד ולאחר מכן הופכים לעוד שעתיים לצד השני. המים עשויים להתאדות, אז מוסיפים עוד במידת הצורך. 6מוציאים את השקית מהמים, פותחים בזהירות ומגישים. ** ודאו שהאורז והבשר התרככו. אם לא המשיכו את הבישול במים לעוד חצי שעה. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בחש בוכרי אמיתי. מערבבים הכל ביחד בקערה|צילום: יעל קצב בחש בוכרי אמיתי. לא ייאמן כמה זה רך|צילום: יעל קצבבתיאבון! תגיות:בשר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |