אוכל
אוכל
מתכוני בשר

ספייר ריבס טלה

מתכון ששווה את ההשקעה

|מסעדת פויקה| פורסם13:21
ספריבס (יח``צ: עדי רם)
יח``צ: עדי רם
Rating:1.28reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 1 קילוגרם ספייריבס טלה
  • חצי כוס ליים
  • 2 כפות סוכר
  • מלח
  • פלפל שבבי קקאו
  • שוט של רום שהושרה בו לילה לפני חתיכה של מקל ווניל

למילפאפ:

  • 100 גרם קמח תירס לבן
  • 100 גרם גבינת גאודה אמיתית
  • 100 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1ממליחים את הספייר ריבס עם 30 גרם מלח גס ומשאירים ללילה במקרר. 2. על מחבת ברזל צולים אותם טוב מכל צד, מכסים את המנגל עם המכסה וצולים עוד 40 דקות (תלוי בגודל הספייר ריבס), עד שהבשר מתרכך. 3. על מחבת רגילה מחממים את המיץ ליים עם הסוכר והרום ומוסיפים את הבשר. ממשיכים את בישול הבשר במיץ הליים ומצמצמים עד שהרוטב מזגג את הנתחים, מוסיפים מעט שבבי קקאו ומקפיצים על מנת שייפתח טעמו של הקקאו אל הבשר. 4. מילי פאפ: בקלחת קטנה שמים 100 גרם קמח תירס לבן ועליהם יוצקים כוס מים רותחים, מלח, פלפל ואת גבינת הגאודה המגוררת. מבשלים כ 4 דקות, תוך כדי בחישה מוסיפים מעט חלב ואת החמאה, מנמיכים את האש, ממשיכים לבחוש עד שהמיליפאפ סמיך (כמו פירה). 5. ההגשה: מניחים 2 כפות מילי פאפ במרכז הצלחת ועליו מניחים את הבשר עם מעט מהרוטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il