
קלדרטה: קדירת בקר בחלב קוקוסקדירה פיליפינית עשירה עם קוביות בשר במרינדה, ירקות וחלב קוקוס. לצד אורז ואגוזי קשיו, יש לכם מנה של מסעדה אצלכם במטבח![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
למרינדה:
אופן ההכנה:1חותכים את הבשר לקוביות גדולות. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים את הבשר 24 שעות. 2מחממים שמן בסיר ומטגנים קלות את הבשר על אש גבוהה, עד שהוא נצרב מכל הצדדים. מוציאים ומניחים בצד. 3פורסים את הבצל לחצי ולפרוסות ומטגנים אותו באותו הסיר. מקלפים את ראש השום, קוצצים דק ומוסיפים לבצל. מחזירים את הבשר לסיר ומטגנים קלות יחד עם הבצל והשום. 4חותכים את הגזר, הגמבה ותפוחי האדמה לקוביות גדולות ומוסיפים לסיר. מערבבים ומוסיפים את עלי הדפנה. מוסיפים 3 כוסות מים, חלב קוקוס, רוטב סויה ופלפל שחור. מכסים את הסיר ומבשלים שעה וחצי (מדי פעם מערבבים ובודקים שיש מספיק נוזלים. אם אין, מוסיפים עוס מים). מגישים עם אורז ואגוזי קשיו. * המתכון באדיבות ווילמה מגפאנתי ממסעדת דים סאן סטיישן, יהודה הלוי 44, תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |