אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פילה בקר על מצע של פירה שום

ברוטב יין ופירות יבשים

|מאסטר שף| פורסם16:04
המנה של מוריה
Rating:323reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • פילה בקר מדומה

  • 5 שיני שום
  • 2 תפו"א גדולים
  • 2 משמש
  • 1 תאנה
  • יין אדום

אופן ההכנה:

1מתבלים את הפילה במלח, פלפל ושמן 2. צורבים במחבת כ-2 דקות בכדי לסגור את הפילה 3. מרתיחים מים חמים ומכניסים לשעה את הפילה המדומה 4. מרתיחים מים, חותכים לקוביות את תפוחי האדמה ומקלפים את השום ומוסיפים למים הרותחים. 5. במחבת נפרדת, מצמצמים כוס וחצי יין אדום יחד עם המשמש והתאנה החתוכים לרצועות 6. מוציאים את תפוחי האדמה ומסננים. מועכים במסננת דקה לפירה ומטבלים במלח. 7. מוצאים את הבשר מהמים וחותכים לפרוסות יפות ודקות. 8. מניחים את הפירה בצורה עיגולית ומעליו את פרוסות הפילה ורוטב היין.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il