1כותשים את הפלפל השחור ואת כוכבי האניס במכתש ובעלי. מורחים שמן זית על נתח הקצבים, ומפזרים עליו בנדיבות מכל הצדדים את התבלינים שכתשתם.
2מחממים מחבת ברזל גדולה עד שהיא מתלהטת. מניחים את נתח הקצבים על המחבת החמה, וצורבים 2-3 דקות מכל צד. משאירים אותו ריר מבפנים כדי שלא יתייבש. מוציאים את הנתח מהמחבת ומניחים אותו על קרש חיתוך כדי שינוח כחמש דקות.
3בינתיים מוסיפים מעט שמן זית למחבת החמה שבה צליתם את הנתח, ומוסיפים את הבמיה. מקפיצים את הבמיה במשך דקות אחדות על להבה חזקה, וכשהיא מתרככת מעט מוציאים מהמחבת ומערבבים עם זיתי הקלמטה הקצוצים. מתבלים במעט מיץ לימון ומלח לפי הטעם.
4פורסים את נתח הקצבים שצרבתם. בוזקים מעל הפרוסות מלח ים גס. מערבבים את הבמיה עם עלי הפטרוזיליה, מניחים ליד נתח הקצבים הפרוס, ומגישים מיד.