
ראגו כהילכתואפשר לפתוח את בקבוק היין ולהתחיל להיכנס לאווירה עם תבשיל עסיסי שיגרום לכם להתמוגג![]() |
המצרכים (8 מנות):מרכיבים
כלים
אופן ההכנה:1מרתיחים מים בסיר פסטה. 2. קוצצים בצל, סלרי, גזר ומרווה. 3. מטגנים בסיר עם שמן זית. 4. מצרפים את הבשר הטחון ומטגנים כ5-7 דקות נוספות. 5. מוסיפים יין אדום. 6. מגרדים בפומפיה את העגבניות ומוסיפים לסיר. 7. מבשלים על אש נמוכה כשעה. 8. מבשלים פסטה. 9. מסננים את הפסטה ומצרפים אותה לסיר הבישול של הבשר. 10. מבשלים כ 3 דקות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |