אוכל
אוכל
מתכוני בשר

ראגו כהילכתו

אפשר לפתוח את בקבוק היין ולהתחיל להיכנס לאווירה עם תבשיל עסיסי שיגרום לכם להתמוגג

|מבשלים ביחד| פורסם19:02
ראגו כהילכתו
Rating:3.919reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

מרכיבים

  • ½ קילוגרם בשר צוואר טחון

  • 1 בצל יבש
  • 2 גזרים
  • 3 מקלות סלרי
  • 3 עלים מרווה
  • 3 עגבניות גדולות
  • ½ כוס יין
  • 1 חבילה פסטה רגאטוני

כלים

  • קירשי חיתוך

  • סכין פירוק
  • סכיi שף
  • פומפיה
  • סיר פסטה
  • סיר סוטג'
  • צלחת הגשה

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בסיר פסטה. 2. קוצצים בצל, סלרי, גזר ומרווה. 3. מטגנים בסיר עם שמן זית. 4. מצרפים את הבשר הטחון ומטגנים כ5-7 דקות נוספות. 5. מוסיפים יין אדום. 6. מגרדים בפומפיה את העגבניות ומוסיפים לסיר. 7. מבשלים על אש נמוכה כשעה. 8. מבשלים פסטה. 9. מסננים את הפסטה ומצרפים אותה לסיר הבישול של הבשר. 10. מבשלים כ 3 דקות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il