אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קרפצ'יו פילה עגל

מתכון של השף רפי כהן

|אדום אדום| פורסם12:48
קרפצ'יו (צילום: Tara Fisher, GettyImages IL)
צילום: Tara Fisher, GettyImages IL
Rating:4.522reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • מבקשים מהקצב נתח 1 קילוגרם פילה עגל טרי
  • 2 צרורות עלי רוקט שטופים
  • חצי כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ בלסמי או חומץ שרי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס גס
  • ניירות פרגמנט

אופן ההכנה:

1בעזרת סכין חדה פורסים את פילה העגל לפרוסות דקות. משמנים שני ניירות פרגמנט במעט שמן זית. מניחים על נייר פרגמנט אחד את פרוסות הבשר ומכסים בעזרת הנייר הנוסף. 2. בעזרת פטיש שניצלים (או כלי אחר) משטחים את הפרוסות במכות עדינות. מסירים את נייר הפרגמנט ומניחים את פרוסות הפילה על צלחת. 3. קורעים מלמעלה עלי רוקט, מזלפים בעדינות שמן זית, חומץ שרי או בלסמי. מסיימים במלח גס ופלפל שחור גרוס.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il