אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סופלה אווז ופרגית

סופלה עדין ואוורירי עם אווז, פרגיות וציר בשר לצד פטריות צרובות במחבת ותפוחי אדמה אפויים. כל זה במאמץ של עשרים דקות בלבד

|מאסטר שף| פורסם21:36
סופלה אווז ופרגית לצד פטריות של עידו קרוננברג (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.39reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 2 חזה פרגית

  • 1/2 חזה אווז
  • ציר בקר
  • בצלצלי שאלוט קלופים
  • 3 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל
  • ביצים

לתפוחי אדמה:

  • תפוחי אדמה

  • שמן זית
  • חמאה
  • מלח
  • פפריקה אדומה

לפטריות:

  • סלסילת פטריות שמפיניון

  • שמן זית
  • בצלצלי שאלוט
  • חומץ בלסמי
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1במעבד מזון טוחנים את הפרגית, האווז והשאלוט. מוסיפים את ציר הבקר, הקמח, המלח, הפלפל וביצה אחת. מערבבים לעיסה נעימה.

2במיקסר או ביד מקציפים 2 חלבונים לקצף יציב. את ההקצפה מוסיפים לתערובת עד שהיא הופכת להומוגנית. בתבנית משמנים ויוצקים חלק מהתערובת. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ל-25 דקות ומוציאים כשזהוב.

3תפוחי האדמה: בסיר עם מים מבשלים עד לריכוך. מוציאים ומייבשים. בתבנית שמים מחממים שמן זית וחמאה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח ופפריקה אדומה. אופים עד להשחמה.

4במחבת צורבים פטריות שמפיניון, מוסיפים שמן זית, בצלצלי שאלוט או שום, מטגנים כמה דקות נוספות. מזליפים מעל חומץ בלסמי, מצמצמים דקה נוספת ומתבלים במלח ופלפל.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il