1במעבד מזון טוחנים את הפרגית, האווז והשאלוט. מוסיפים את ציר הבקר, הקמח, המלח, הפלפל וביצה אחת. מערבבים לעיסה נעימה.
2במיקסר או ביד מקציפים 2 חלבונים לקצף יציב. את ההקצפה מוסיפים לתערובת עד שהיא הופכת להומוגנית. בתבנית משמנים ויוצקים חלק מהתערובת. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות, ל-25 דקות ומוציאים כשזהוב.
3תפוחי האדמה: בסיר עם מים מבשלים עד לריכוך. מוציאים ומייבשים. בתבנית שמים מחממים שמן זית וחמאה, מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח ופפריקה אדומה. אופים עד להשחמה.
4במחבת צורבים פטריות שמפיניון, מוסיפים שמן זית, בצלצלי שאלוט או שום, מטגנים כמה דקות נוספות. מזליפים מעל חומץ בלסמי, מצמצמים דקה נוספת ומתבלים במלח ופלפל.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים