אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות עם אפונה

כל כך הרבה שנים אנחנו כבר לא בבית ספר, ועדיין אנחנו חולמים מדי פעם על סיר חם של קציצות ברוטב צהבהב שמחכה לנו בבית לארוחת הצהריים. אין יותר בית מהקציצות האלה, וזאת אחת המחמאות השוות

|mako אוכל| פורסם08:29
קציצות עם אפונה (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
Rating:4.871reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לקציצות:

  • חצי קילו טלה טחון עם קצת שומן
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1 ביצה
  • רבע כוס פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • בהרט
  • מעט פפריקה מתוקה

לטיגון:

  • ביצה טרופה
  • קמח
  • שמן צמחי

לרוטב:

  • 1 בצל, קצוץ
  • שמן לטיגון
  • 2 מקלות סלרי, קצוצים
  • חצי כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי שקית אפונה קפואה
  • כוס מים

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות.

2יוצרים כדורים, טובלים בביצה ואז בקמח ומטגנים כ-3 דקות מכל צד.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם

3מכינים את הרוטב: מטגנים בסיר רחב את הבצל והסלרי ומתבלים. מוסיפים את האפונה והמים ומביאים לרתיחה.

4מוסיפים את הקציצות המטוגנות ומבשלים מכוסה על אש קטנה כשעה.

תגיות:קציצות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il