
המצרכים :לבשר:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מטגנים בצל ופטריות עד להזהבה, מורידים מהאש ומוסיפים מלח ופלפל. 2עושים חור בנתח, ממלאים בתערובת הפטריות, סוגרים בקיסם (לא חובה) וצורבים מכל הכיוונים. מעבירים לתנור בחום גבוה (180-200 מעלות) ל-10 דקות, מוציאים ופורסים. 3לרוטב: מטגנים את הבצל במחבת עם שמן כמהין (אפשר גם שמן רגיל) עד להזהבה. מוסיפים שמנת, מלח והמון פלפל גרוס, ומצמצמים במחבת עד שהרוטב נהיה סמיך (אבל לא מדי). הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |