אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פילה ממולא פטריות ובצל עם רוטב פלפלת

מתכון לנתח בקר שמכינים בתנור ומגישים עם רוטב שמנת. מנה כמו של מסעדה בכלום זמן

|מאסטר שף| פורסם16:27
פילה ממולא פטריות (תמונת AVI: mako)
Rating:4.511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לבשר:

  • נתח פילה
  • בצל, קצוץ
  • 3-4 פטריות גדולות, קצוצות
  • מעט שמן, לטיגון
  • מלח ופלפל

לרוטב:

  • שמן כמהין (או רגיל)
  • חבילת בצלי שאלוט, קצוצים
  • מכל שמנת
  • מלח
  • הרבה פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1מטגנים בצל ופטריות עד להזהבה, מורידים מהאש ומוסיפים מלח ופלפל.

2עושים חור בנתח, ממלאים בתערובת הפטריות, סוגרים בקיסם (לא חובה) וצורבים מכל הכיוונים. מעבירים לתנור בחום גבוה (180-200 מעלות) ל-10 דקות, מוציאים ופורסים.

3לרוטב: מטגנים את הבצל במחבת עם שמן כמהין (אפשר גם שמן רגיל) עד להזהבה. מוסיפים שמנת, מלח והמון פלפל גרוס, ומצמצמים במחבת עד שהרוטב נהיה סמיך (אבל לא מדי).

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il