
כבש עם פירות יבשיםתבשיל עשיר שיטרף מהר ויעלה לכם ניחוחות מדהימים בכל הבית. המתכון של סמדי בומבה![]() צילום: שי שרף, גורמה בפיתה |
המצרכים (6 מנות):
לאורז
אופן ההכנה:אופן הכנת הבשר: 1מחממים מחבת גריל ומטגנים את הבשר עד לסגירה ומעבירים לקערה. 2במחבת נפרדת מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 3מוסיפים את הפירות היבשים ומתבלים במעט קינמון. 4מעבירים חצי מהכמות לסיר, מעל מניחים את הצלעות, מתבלים בפלפל שחור ומוסיפים את תערובת הבצל שנותרה. 5מוסיפים זנגוויל, סוכר, אגוז מוסקט, מלח ורבע כוס מים. מרתיחים ומבשלים על להבה קטנה במשך שעתיים. אופן הכנת האורז: 1מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים קלות את האורז, מוסיפים את התבלינים ואת המים הרותחים. מנמיכים להבה ומבשלים 10 דקות. 2במחבת מטגנים קלות את השקדים. 3שמים את האורז המוכן בכלי הגשה ומפזרים מעל את השקדים הקלופים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |