1מבשלים עדשים חומות במים עד לריכוך (חשוב מאוד לא יותר מדי כדי שלא יתפרקו) מסננים מהנוזלים המיותרים ומניחים בצד.
2מחממים סיר עם שמן זית ומוסיפים בצל. לאחר שהבצל שקוף מוסיפים שום, ממשיכים לאדות עוד כ-2 דקות ומוסיפים את הגזר. ממשיכים לאדות ומוסיפים את העדשים המבושלות. מוסיפים תבלינים (מלח, פלפל וכמון).
3להכנת הבשר: מפרידים את הצלעות בעזרת סכין וחותכים בין הצלעות לקבלת מנות שוות.
4ממליחים ומפלפלים עם פלפל גרוס טרי, מוסיפים שום, קורנית ושמן זית ומשאירים ל-30 דקות לספיגת הטעמים.
5מחממים מחבת פסים ומתחילים בצריבת הבשר למשך כ-2 דקות מכל צד. מגישים על מצע העדשים.