אוכל
אוכל
מתכוני בשר

בשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים

תצטרכו להאמין לנו שהמנה הזו, שהיא חגיגה לכל שולחן שבת או חג, תקח מכם בדיוק 5 דקות של עבודה. בלי מיליון מצרכים, בלי שלבי הכנה – כל מה שנדרש זה זמן בתנור (שבמהלכו אתם לגמרי יכולים לשבת רגל על רגל)

|mako| פורסם09:14
Rating:4.157reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • קילו וחצי אסאדו
  • 1 בצל, פרוס לרצועות
  • 5 שיני שום
  • 2 ענפי תימין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית פלפל אנגלי טחון (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-160 מעלות. ממקמים את תבנית התנור מתחת לרשת האפייה.

2מניחים על משטח העבודה שכבה של נייר אלומיניום ומעליה 2 שכבות של נייר אפייה.

3מניחים על נייר האפייה בצל, שום, בשר ותבלינים. עוטפים היטב בנייר האפייה ובנייר האלומיניום.

4מניחים את הבשר העטוף על רשת התנור (התבנית מיועדת לספיגת טפטופים, אם יהיו. אם הבשר עטוף היטב סביר שלא יהיו נזילות).

5אופים בתנור במשך 5 שעות. יתכן שיידרש יותר זמן, תלוי בגודל ואיכות הנתח.

6מוציאים, מצננים מעט ומפוררים את הבשר.

** אפשר לאכול אותו פשוט ככה בתור מנה עיקרית, והוא גם מומלץ בתוך כריך, כתוספת לפסטה או בתבשיל.

** אפשר להקפיא.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בשר מפורק בתנור ב-5 מרכיביםבשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים. זה משהו שבאמת אפשר לחסל|צילום: יעל קצבבשר מפורק בתנור ב-5 מרכיביםבשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים. עדיין יושבים רגל על רגל?|צילום: יעל קצבבשר מפורק בתנור ב-5 מרכיביםבשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים. לא יאמינו לכם כמה זה קל|צילום: יעל קצב

בתיאבון!

תגיות:בשר
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il