
בשר מפורק בתנור ב-5 מרכיביםתצטרכו להאמין לנו שהמנה הזו, שהיא חגיגה לכל שולחן שבת או חג, תקח מכם בדיוק 5 דקות של עבודה. בלי מיליון מצרכים, בלי שלבי הכנה – כל מה שנדרש זה זמן בתנור (שבמהלכו אתם לגמרי יכולים לשבת רגל על רגל) |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-160 מעלות. ממקמים את תבנית התנור מתחת לרשת האפייה. 2מניחים על משטח העבודה שכבה של נייר אלומיניום ומעליה 2 שכבות של נייר אפייה. 3מניחים על נייר האפייה בצל, שום, בשר ותבלינים. עוטפים היטב בנייר האפייה ובנייר האלומיניום. 4מניחים את הבשר העטוף על רשת התנור (התבנית מיועדת לספיגת טפטופים, אם יהיו. אם הבשר עטוף היטב סביר שלא יהיו נזילות). 5אופים בתנור במשך 5 שעות. יתכן שיידרש יותר זמן, תלוי בגודל ואיכות הנתח. 6מוציאים, מצננים מעט ומפוררים את הבשר. ** אפשר לאכול אותו פשוט ככה בתור מנה עיקרית, והוא גם מומלץ בתוך כריך, כתוספת לפסטה או בתבשיל. ** אפשר להקפיא. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים. זה משהו שבאמת אפשר לחסל|צילום: יעל קצב בשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים. עדיין יושבים רגל על רגל?|צילום: יעל קצב בשר מפורק בתנור ב-5 מרכיבים. לא יאמינו לכם כמה זה קל|צילום: יעל קצבבתיאבון! תגיות:בשר ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |