אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סטייק אנטרקוט על הגריל

מתכון של המגה-שף מאיר אדוני, מסעדת כתית

|מצעד האוכל הישראלי| פורסם14:14
Rating:4.239reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (1 מנות):

  • נתח אנטרקוט במשקל 450 גרם
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • חצי בצל לבן מרוח בשמן זית

אופן ההכנה:

1ממליחים ומפלפלים את נתח הסטייק בעדינות, ומשמנים קלות בעזרת הבצל המשומן.

2מנקים את רשת הגריל בעזרת הבצל המשומן.

3מניחים את הנתח על הגריל לכמה דקות, והופכים לצד השני.

4בשלב זה ניתן להניח על הרשת ירקות לצריבה קלה: ארטישוק קלוף שבושל בשמן זית, שעועית ירוקה שנחלטה במי מלח, או מוח עצם שהושרה לילה קודם במי קרח עם מעט מלח.

5מורידים מהגריל ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il