
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1ממליחים ומפלפלים את נתח הסטייק בעדינות, ומשמנים קלות בעזרת הבצל המשומן. 2מנקים את רשת הגריל בעזרת הבצל המשומן. 3מניחים את הנתח על הגריל לכמה דקות, והופכים לצד השני. 4בשלב זה ניתן להניח על הרשת ירקות לצריבה קלה: ארטישוק קלוף שבושל בשמן זית, שעועית ירוקה שנחלטה במי מלח, או מוח עצם שהושרה לילה קודם במי קרח עם מעט מלח. 5מורידים מהגריל ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |