אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פילה בקר עם מחית חצילים

יש מאכלים שעם הביס הראשון מחזירים אתכם לשורשים. נתחי פילה בשר צלויים, מוגשים על מצע סלט חצילים מצוין שמזכיר פטה כבד

|מאסטר שף VIP| פורסם10:15
פילה בקר עם מחית חצילים (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:3.99reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

המחית

  • 2 חצילים גדולים, קלויים ללא גרעינים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן

הפילה:

  • נתח פילה בקר
  • פלפל גרוס
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מחית החצילים: בעזרת בלנדר טוחנים את החצילים עם מלח, פלפל ושום.תוך כדי, מוסיפים חצי כוס שמן.

2פילה הבקר: מחממים מחבת היטב.בוזקים על הפילה מעט מלח גס ופלפל גרוס. מטגנים משני הצדדים עם מעט שמן.

3מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את הפילה לתנור למשך 8-10 דקות משני צדדיו.

4מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח, בכדי שיספוג את כל המיץ.

5ההגשה: על צלחת מסדרים את קרם החצילים. פורסים את הבשר לחתיכות דקות (סלייסים) ומניחים על הקרם. זורים מעל מעט מלח גס, שמן זית בשביל הברק ומעט פטרוזיליה לקישוט.

* אפשר לקשט עם עגבנייה פרוסה דק.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il