
המצרכים (5 מנות):
לכבישה
לבישול
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים פרט למים בקערה. 2מעסים את תערובת התבלינים, המלח והסוכר עם הבשר. 3יוצקים את המים ומוודאים כי הם מכסים את הנתח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 10 ימים כאשר כל יום דואגים להפוך את הנתח בתוך הנוזל. 4לאחר 10 ימים מוציאים את חזה העגל מנוזל הכבישה ושוטפים במים קרים. 5מניחים את הנתח בסיר רחב עם 3 ליטר מים והתיבול. מציתים את האש ומביאים לסף רתיחה. 6מבשלים כ-3 שעות. מורידים מן האש ומצננים את הנתח בתוך נוזל הבישול. 7פורסים ומגישים עם חרדל טוב ומלפפון חמוץ. >> לעודמנות ראשונותמומלצות לארוחת החג. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |