
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מקמחים את חלקי הבשר ומטגנים בסיר עם שמן קנולה רדוד, עד להזהבה מכול הצדדים. 2מוסיפים את כל הירקות ומטגנים למשך 2 דקות נוספות. 3מוסיפים את הדבש ומקרמלים תוך כדי בחישה. 4מוסיפים את היין האדום ומערבבים עד ליצירת סירופ. 5מוסיפים את ציר הבקר (חשוב שהבשר יהיה מכוסה בנוזלים, ניתן להוסיף מים). 6מתבלים בצ'ילי, במלח ופלפל. 7מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים לפחות כ-3 שעות או עד לריכוך. 8כשהבשר רך, יוצקים חלק מנוזל הבישול למחבת ומצמצמים לקבלת סירופ. 9עם הסירופ עוטפים את נתחי הבשר וירקות השורש ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |