
המצרכים :
אופן ההכנה:1צולים את הכבדים. שוטפים היטב את האשכים והטחולים, מנקים מגידים ומניחים בצד. 2יוצקים שמן בסיר, שמים רסק עגבניות או לחלופין עגבניות טריות מרוסקות. מכניסים את שאר התבלינים והעריסה, שופכים פנימה כוס מים גדולה ומכסים את הסיר עד לבעבוע. 3מוסיפים לסיר את הטחול ומבשלים 10 דקות על אש בינונית. מוסיפים את הכבדים והאשכים ומבשלים 10 דקות נוספות (אין לבשל את הכבדים והאשכים יתר על המידה). מגישים עם חלה טרייה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |