אוכל
אוכל
מתכוני בשר

כמוניה - תבשיל אשכי הודו, טחול וכבדי עוף

חובבי חלקי הפנים יחגגו פה: כבדים, אשכים וטחול מתובלים היטב בבישול זריז וליד חלה טרייה

|מאסטר שף| פורסם22:54
אשכי הודו של לימור לוי (תמונת AVI: mako)
Rating:4.546reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1/2 קילו כבדי עוף

  • 1/2 קילו אשכי הודו
  • 1/4 קילו טחול מעוף
  • שמן לטיגון
  • 3-4 כפות גדושות רסק עגבניות
  • כף כמון טחון טרי
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • כף עריסה
  • קורט זרעי כוסברה טחונים
  • מלח לפי הטעם
  • כוס מים גדולה (300 מיליליטר)
  • 6-7 שיני שום

אופן ההכנה:

1צולים את הכבדים. שוטפים היטב את האשכים והטחולים, מנקים מגידים ומניחים בצד.

2יוצקים שמן בסיר, שמים רסק עגבניות או לחלופין עגבניות טריות מרוסקות. מכניסים את שאר התבלינים והעריסה, שופכים פנימה כוס מים גדולה ומכסים את הסיר עד לבעבוע.

3מוסיפים לסיר את הטחול ומבשלים 10 דקות על אש בינונית. מוסיפים את הכבדים והאשכים ומבשלים 10 דקות נוספות (אין לבשל את הכבדים והאשכים יתר על המידה). מגישים עם חלה טרייה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il