
המצרכים :לכבד:
לצ'ימיצ'ורי:
לפולנטה:
להגשה:
אופן ההכנה:1לצ'ימיצ'ורי: טוחנים בפולסים במעבד מזון את כל החומרים למעט הבצל והגזר עד לקבלת מרקם גרגירי. מוסיפים את הבצל והגזר ומערבבים. 2לפולנטה: מחממים בסיר רחב את השמן עם השום והג'ינג'ר 2-3 דקות. 3מוסיפים את גרעיני התירס ומטגנים עוד 2-3 דקות. 4מוסיפים את קרם הקוקוס, מתבלים ומכסים במים עד כחצי ס"מ מעל גובה הגרגירים. 5מביאים לרתיחה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות. 6מעבירים את הקרם לבלנדר וטוחנים למרקם חלק. כבד בקר צלוי במרווה עם פולנטת תירס טרי וצ'ימיצ'ורי רוקט|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל7לכבד: ממליחים ומפלפלים את פרוסות הכבד. 8מחממים מחבת כבדה, מוסיפים את שמן הזית ומיד את פרוסות הכבד. מוסיפים גם את עלי המרווה. מטגנים כ-2 דקות מכל צד. 9מגישים לכל סועד פולנטה טרייה, פרוסות כבד, צ'ימיצ'ורי ופיסטוקים. איפה תמצאו בשר ישראלי טרי? ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |