
המצרכים (8 מנות):לקציצות:
לרוטב הטחינה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים קציצות של בערך 70 גרם. 2מחממים מחבת צלייה על אש גבוהה וצולים את הקציצות שתי דקות מכל צד (אין צורך בשימון). מוציאים ומניחים על נייר סופג. 3מערבבים את כל חומרי הטחינה (לימון, מלח ושום שימו לפי טעמכם). מתקבלת טחינה מאוד מאוד דלילה וזה בסדר. 4מניחים את הקציצות במחבת גדולה ושופכים עליהן את הטחינה. אם הטחינה לא מספיק מימית, מוסיפים מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים עד שהטחינה מסמיכה, כ-30 דקות. 5קוצצים פטרוזיליה ומפזרים מלמעלה. מגישים. * טיפ קטן: היזהרו עם כמות המלח. זכרו שאחרי הבישול והצמצום, טעמו של המלח יבוא לידי ביטוי הרבה יותר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |