
המצרכים (6 מנות):
לרוטב העגבניות והטרגון:
אופן ההכנה:1מתחילים בהכנת הרוטב: חוצים את העגבניות ומוציאים את הזרעים. חותכים את בשר העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה. מוסיפים את כל שאר חומרים הרוטב, חוץ מהתבלינים היבשים ומעשבי התיבול, ומערבבים היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם. מכסים בניילון נצמד ומצננים במקרר עד ההגשה או במשך 20 דקות לפחות. 2מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים לתוכו תבנית. מנקים את נתח הבשר משומן ומגידים בצדו החיצוני, ומתבלים מכל הצדדים במלח ובפלפל. 3מחממים מחבת נון-סטיק עם שמן הזית. כשהמחבת חמה מאוד, מוסיפים את הבשר וצורבים אותו במשך 1.5-2 דקות מכל צד עד שהוא משחים בצורה אחידה. 4מוציאים מהתנור את תבנית הצלייה ומשמנים אותה קלות. מניחים בתוכה את הבשר ומכניסים לתנור. צולים במשך כ-25 דקות לדרגת עשייה מדיום-רייר. הנתח מוכן כשהוא מעט קפיצי למגע. מעבירים את הבשר לצלחת חמימה. נותנים לו לנוח במשך 10 דקות. 5פורסים את נתח הבשר לפרוסות עבות ומסדרים אותן על צלחת הגשה. עורמים במרכז את עלי הארוגולה. 6מוסיפים לרוטב את עשבי התיבול הקצוצים, מערבבים היטב ויוצקים אותו על הבשר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |