אוכל
אוכל
מתכוני בשר

בקר בפפריקה

מתכון מיוחד לסטייק

|מועצת הבקר והחלב| פורסם13:06
פפריקה אדומה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 סטייקים (סינטה או שייטל) - 180 גרם כל אחד
  • מלח
  • 3 בצלים קצוצים
  • 2 כפות שמן או שומן אווז מומס
  • 2 כפות פפריקה הונגרית
  • 2 כפות קמח
  • 2 כוסות מרק בשר או עוף
  • 2-3 פילטים של אנשובי קצוץ

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות. ממליחים את פרוסות הבשר, שוטפים מיד ומייבשים היטב. משטחים את הסטייקים בעזרת פטיש בשר לעובי של 1/2 ס"מ. בקדירה עבה (רצוי מחרס) מסדרים את פרוסות הבשר ועליהן את הבצל. שופכים את השומן מעל ומפזרים את הפפריקה והקמח. מבשלים על להבה גבוהה במשך 2-3 דקות תוך כדי ניעור. מוסיפים את האנשובי והמרק ומכסים. אופים בתנור במשך 3 שעות ומגישים חם ישר מהקדירה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il