
תבשיל שפונדרה עם שעועית ירוקהסיר מושלם עם קוביות בשר רכות ומתפרקות בבישול ארוך, רוטב עגבניות ושעועית ירוקה טרייה שסופגת את כל הטעמים הטובים. כל מה שצריך ליד זה קערת אורז לבן - וקיבלתם ארוחה מפנקת![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :ל-6 מנות:
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים היטב משני הצדדים. 2מוסיפיםלמחבת בצל קצוץ ושום, ומטגנים עוד 10 דקות. 3מוסיפים רסק, תבלינים ועגבניות ומערבבים היטב. 4מוסיפים את השעועית הטרייה, יוצקים מים ומביאים לרתיחה. 5אחרי רתיחה, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר. מבשלים כשעתיים וחצי או עד ריכוך מלא של הבשר. 6מסירים את המכסה, מגבירים להבה ומצמצמים נוזלים. תבשיל שפונדרה עם שעועית ירוקה|צילום: ענת אלישע, mako אוכל* מומלץ להגיש לצד אורז לבן. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |