1 מערבבים היטב את חומרי המילוי בקערה. ממלאים את הירקות - מכניסים את תערובת הבשר בין שתי פרוסות ירק ומהדקים סביב. טובלים בקמח וביצה טרופה. מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים עד להזהבה. מוצאים לנייר סופג.
2 לרוטב: בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבטטה המגוררת ומטגנים 8-10 דקות על חום בינוני עד לריכוך הבטטה.
3 מתבלים בכל התבלינים, מוסיפים כוסברה, עגבניות מגוררות וציר עוף. מכניסים לסיר ומסדרים את הירקות הממולאים ומעליהם את הפלפלים החריפים, הלימון הכבוש ושיני השום.
4 מבשלים על להבה נמוכה לפחות שעה וחצי עד לריכוך מלא של הירקות. מגישים בצלחת עמוקה את הירקות הממולאים עם רוטב, לימון כבוש ופלפל חריף שלם.