
קציצות בקר עם אפונה, כרישה וגזר ברוטב עגבניותקציצות הבקר טעימות בטירוף אבל אין ספק שהרוטב פה גונב את ההצגה![]() צילום: מוטי בר און, אוכל מכל הלב |
המצרכים (8 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את מרכיבי תערובת הבשר, יוצרים ממנה קציצות ומניחים במקרר עד הבישול. 2מטגנים את הבצל הקצוץ, הגזר, הכרשה והסלרי בשמן זית עד שקיפות הבצל והכרישה. מוסיפים את השום ומערבבים. 3מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, מרק העוף והתבלינים ומערבבים היטב. מבשלים כ-20 דקות. 4מוסיפים את עלי הפטרוזיליה הקצוצה, מביאים את הרוטב לרתיחה ומוסיפים את האפונה. מערבבים ומוסיפים את הקציצות. 5מבשלים על אש נמוכה כשעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |