
בצקניות ממולאות בבשרכשראינו את המתכון הזה לא האמנו כמה מדהים הוא יעבוד ושהמילוי לא יברח מהצדדים: בצקניות במילוי בשר בלי למלא אחת אחת. מרדדים בצק, מסדרים את הבשר, מקפלים, פורסים וזורקים למים הרותחים |
המצרכים :לבצק:
למילוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1 לשים בקערת מיקסר את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. 2 מרדדים את הבצק דק ככל הניתן (אפשר להשתמש במכונת פסטה, לא חובה) ומניחים על משטח עבודה. 3 מערבבים בקערה את מצרכי המילוי.
מרדדים דק, בלי לפחד ומסדרים את המילוי בשורות | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
4 מרתיחים מים בסיר.
ומתחילים לקפל לקראת פריסה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
5 מכינים את הבצקניות: מניחים על הבצק את תערובת הבשר לאורך, במרווחים של 2 ס"מ בערך בין שורה לשורה. מקפלים את הבצק על הבשר טחון, חותכים את הבצק לרצועות בעזרת סכין או גלגלת בצק, ובמידת הצורך נפטרים משאריות בצק (כמו בסרטון).
פורסים לבצקניות קטנות וחמודות | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
6 חותכים את רצועות הבצק הממולאות לרוחב לבצקניות. 7 מכניסים את הבצקניות בנגלות לסיר עם מים רותחים. מבשלים במשך 5 דקות, עד שהבצקניות צפות (אל דאגה - הבשר לא בורח מהבצק על אף שהן פתוחות. אם אתם בכל זאת חוששים, ניתן להדק מעט את הקצוות). 8 מוציאים את הבצקניות המוכנות בעזרת כף מחוררת ומגישים עם טחינה, שמן זית, דבש, צנוברים, צ'ילי גרוס ופטרוזיליה קצוצה. בתיאבון! * בגלל שמתקבלת כמות גדולה מאוד של בצקניות, ניתן להקפיא את חלקן לפני שלב הבישול. * אופציית הגשה: להוסיף לכל מרק שאוהבים.
בצקניות ממולאות בבשר - מוכנות | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים בתיאבון!
|